Fes-te soci

Per fer-vos sòcies o socis de Cabirols, Associació Excursionista Roses, heu d'emplenar el formulari que trobareu clicant el botó que apareix a sota d'aquest text.

Un cop l'hagueu omplert, ens haureu de fer un ingrés al compte bancari de la Caixa ES79 2100 0138 8102 0042 7631 de 20€ si sou majors de 18 anys i de 10€ pels menors de 14 especificant, a l'hora de fer l'ingrés, nom i cognoms.

Una vegada fet l'ingrés, descarregueu i imprimiu les butlletes d'autorització de dades, consentiment drets d'imatge i comunicacions publicitàries adjuntes, ompliu-les amb totes les vostres dades i feu-les arribar a l'Associació a l'adreça de correu electrònic info@cabirols.cat

En el cas que tingueu canalla menors d'edat, també haureu d'omplir les butlletes d'autorització de dades i consentiment de drets d'imatge per a menors.

Ser sòcia o soci de CABIROLS no implica tenir els riscos d'accident coberts de les seves activitats.

CABIROLS és membre de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), això possibilita als socis poder tramitar la tarja federativa amb el nom de CABIROLS, i amb ella tenir l'assegurança mèdica per qualsevol relliscada o caiguda, fins i tot el rescat de muntanya.

logocabirolsnegre.png

C/  de l'Avi 3, Roses 17480
cabirols2017@gmail.com
Truca'ns al telf:628 12 49 71

 

Sobre nosaltres

Search