Notícies

Open Internacional marxa Aquàtica

Els pròxims 2 i 3 de febrer es celebrarà a Roses el I Open Internacional de Marxa Aquàtica, especialitat poc coneguda encara al nostre territori però d'una gran importància a països de la Unió Europea com França, Itàlia, etc...
Aquesta nova disciplina sorgeix al nord de França, a les platges de Normandia i Bretanya i consisteix a caminar pel litoral a una altura en què l’aigua arribi sota el diafragma.
Actualment, la majoria de platges franceses amb les condicions necessàries ja són escenari de la pràctica de la marxa aquàtica. Les platges del País Basc o de la costa vermella són dos dels indrets on s'ha popularitzat més aquesta pràctica els darrers anys. L'activitat es recomana com un complement perfecte del senderisme tradicional i té l'objectiu de reforçament muscular i cardiovascular, i el treball en equip, ja que es realitza en grup.
L'exercici s'indica també per millorar la postura corporal, el ventre pla i l'exercici de braços.
A més a més, no hi ha perill de patir cap tipus de contusió en la pràctica d'aquest exercici. Els practicants de la marxa aquàtica han d'anar equipats habitualment amb un neoprè i opcionalment poden utilitzar un rem per poder mantenir l'equilibri.


Image

Les rutes es fan sobre itineraris determinats que s’han identificat prèviament, en platges amb poca fondària i on no hi hagi risc de causar un impacte ambiental important.
Des de la FEEC se'ns va proposar de col·laborar amb ells juntament amb la Federació Francesa de Senderisme per tal de preparar l'organització d'aquest gran aconteixement esportiu, ja que la Federació com a tal no pot organitzar competicions esportives, ho ha de fer sempre amb la col·laboració d'alguna entitat o club federat com som nosaltres.

La competició serà el dissabte 2 de febrer i el diumenge 3 no hi ha competició pròpiament dita, sinó que s'intentarà realitzar el rècord del món de persones practicant la marxa aquàtica alhora, rècord que està actualment en 251 persones.

Els horaris de competició pel dissabte 2 de febrer són:

• Matí de 10:00 a 12:00h.
• Tarda de 14:00h a 16:00h.
A data d'avui ja hi han inscrites 300 persones per la competició a Roses.
Esperem que ens acompanyeu.
Podeu fer les vostres inscripcions al següent enllaç:

http://inscripcions.feec.cat/index.php?arxiu=fitxa_esdeveniment&id_esdeveniment=671

Programació 1r trimestre 2019

Us presentem la programació que hem preparat per aquest primer trimestre de 2019, esperem que us agradi i us engresqueu a acompanyar-nos en les nostres sortides.
Us recordem que per venir amb nosaltres, o bé s'està federat (nosaltres us podem tramitar la llicència), o bé el preu que haureu de pagar seran 5€ per tramitar-vos la llicència temporal d'un dia que podreu pagar a l'hora de fer la vostra inscripció a través de targeta de crèdit o dèbit o a través de compte de PayPal.
Image
Image

Llicències 2019

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) ha començat la nova temporada de llicències per al 2019, aprovats a l’Assemblea General Extraordinària celebrada a Lleida aquest  passat 24 de novembre.

La llicència federativa per al 2019 començarà a ser vàlida a partir de l’1 de gener, encara que s’hagi expedit abans.  Serà a partir de l’1 de desembre quan es podran començar a tramitar les noves llicències per al 2019.

Novetats per al 2019

Enguany la llicència federativa arriba amb novetats. Per una banda, en la pòlissa de Responsabilitat Civil, s’ha augmentat el límit per sinistre a 1.000.000 d’euros, davant els 6.000.000 de la passada temporada.

De l’altra, referent a la pòlissa d’accidents, s’ha creat una nova proposta de modalitat MUNTANYA PLUS, per la que es triplica el capital de mort per accident i mort no accident durant la pràctica esportiva i s’anticipa la liquiditat ràpida de fins a 5.000 euros per a despeses justificades de sepeli. S’han incorporat també noves activitats cobertes per l’assegurança: marxa aquàtica en totes les modalitats; el pont tibetà en les modalitats C, D i E, i l’esquí de rodes (skiroller) i l’estel de neu (snowkite) en les modalitats D i E.

A partir d’ara, el còmput de set dies de comunicació es comptarà a partir de la data en què es pugui comunicar el sinistre de l’accidentat, no des de la data de l’accident. I també s’incrementa un 25% el capital de trencament de dents i odontologia.

El preu de la llicència federativa ha augmentat un 5% respecte l’any passat i es pot aconseguir a partir de 44,70 euros anuals.

També s’ha creat un descompte en la tarifa de l’assegurança de la llicència temporal de caminades i marxes populars i per a sortides i activitats de les entitats. S’ofereix un 10% de descompte sobre la prima de l’assegurança per a la inscripció de més de 25 persones en una mateixa prova o activitat i un 20% si la inscripció és de més de 50 persones.

Si voleu federar-vos a través de Cabirols, primer us heu de fer  sòcies o socis de la nostra entitat i després haureu de fer l'ingrés segons la llicència per la qual volgueu optar. Si teniu algun dubte ens el feu arribar a info@cabirols.cat

Adjunt teniu els llistats de preus  de les diferents modalitats de llicències 2019.


Familiar menors 18 anys             Sub 14 i sub 17                   Sub 18 i majors
logocabirolsnegre.png

C/  de l'Avi 3, Roses 17480
cabirols2017@gmail.com
Truca'ns al telf:628 12 49 71

 

Sobre nosaltres

Search