Fes-te soci de Cabirols Roses

Per fer-vos sòcies o socis de Cabirols, Associació Excursionista Roses, heu d'emplenar el   Formulari

Un cop l'hagueu omplert, ens haureu de fer un ingrés al compte bancari de La Caixa ES79 2100 0138 8102 0042 7631 de 20 € si sou majors de 18 anys i de 10 € pels menors de 14 anys especificant, a l'hora de fer l'ingrés, nom i cognoms.

Si, a més a més de voler ser sòcia o soci, també us voleu federar, haureu d'escollir el model de llicència que vulgueu segons la vostra modalitat esportiva que realitzeu i fer-nos el pagament al mateix número de compte.

Us posem un exemple perquè es vegi més clar:

1- Si em vull fer soci i vull treure'm la llicència Majors no habilitada A (la normal d'anar a caminar), hauré de fer un ingrés de 20€ (soci) més 50.40€ (llicència) especificant en el concepte el nom i cognoms.

2- I si vull optar a un altre tipus de llicència, doncs llavors hauré de fer l'ingrés dels 20€ més l'import que sigui de la modalitat de llicència.

Més abaix teniu les diferents modalitats de llicències amb els seus respectius preus.

Ser sòcia o soci de CABIROLS no implica tenir els riscos d'accident coberts de les seves activitats. CABIROLS és membre de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), això possibilita als socis poder tramitar la tarja federativa amb el nom de CABIROLS, i amb ella tenir l'assegurança mèdica per qualsevol relliscada o caiguda, fins i tot el rescat de muntanya.

Logo Cabirols Historia

FESTE SOCI Cabirols2

 

tarja federativa 2019 

Llicències 2019

BANER FEDERAT 19

 

 

 

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) ha començat la nova temporada de llicències per al 2019, aprovats a l’Assemblea General Extraordinària celebrada a Lleida aquest  passat 24 de novembre.

La llicència federativa per al 2019 començarà a ser vàlida a partir de l’1 de gener, encara que s’hagi expedit abans.  Serà a partir de l’1 de desembre quan es podran començar a tramitar les noves llicències per al 2019.

 

Novetats per al 2019

Enguany la llicència federativa arriba amb novetats. Per una banda, en la pòlissa de Responsabilitat Civil, s’ha augmentat el límit per sinistre a 1.000.000 d’euros, davant els 6.000.000 de la passada temporada.

De l’altra, referent a la pòlissa d’accidents, s’ha creat una nova proposta de modalitat MUNTANYA PLUS, per la que es triplica el capital de mort per accident i mort no accident durant la pràctica esportiva i s’anticipa la liquiditat ràpida de fins a 5.000 euros per a despeses justificades de sepeli. S’han incorporat també noves activitats cobertes per l’assegurança: marxa aquàtica en totes les modalitats; el pont tibetà en les modalitats C, D i E, i l’esquí de rodes (skiroller) i l’estel de neu (snowkite) en les modalitats D i E.

A partir d’ara, el còmput de set dies de comunicació es comptarà a partir de la data en què es pugui comunicar el sinistre de l’accidentat, no des de la data de l’accident. I també s’incrementa un 25% el capital de trencament de dents i odontologia.

El preu de la llicència federativa ha augmentat un 5% respecte l’any passat i es pot aconseguir a partir de 44,70 euros anuals.

També s’ha creat un descompte en la tarifa de l’assegurança de la llicència temporal de caminades i marxes populars i per a sortides i activitats de les entitats. S’ofereix un 10% de descompte sobre la prima de l’assegurança per a la inscripció de més de 25 persones en una mateixa prova o activitat i un 20% si la inscripció és de més de 50 persones.

Si voleu federar-vos a través de Cabirols, primer us heu de fer  sòcies o socis  de la nostra entitat i després haureu de fer l'ingrés segons la llicència per la qual volgueu optar. Si teniu algun dubte podeu contactar amb nosaltres

 

Preus de les diferents modalitats de llicències 2019

Informació - Fes-te Soci

Contacte

610263683

TRUCA'NS

610263683

Contacte