Fes-te soci de Cabirols, Associació Excursionista Roses

Per fer-vos sòcies o socis de Cabirols, Associació Excursionista Roses, heu d'emplenar el següent  formulari.

Un cop l'hagueu omplert, ens haureu de fer un ingrés al compte bancari de La Caixa ES79 2100 0138 8102 0042 7631 de 20 € si sou majors de 18 anys i de 10 € pels menors de 14 anys especificant, a l'hora de fer l'ingrés, nom i cognoms. Si, a més a més de voler ser sòcia o soci, també us voleu federar, haureu d'escollir el model de llicència que vulgueu segons la vostra modalitat esportiva que realitzeu i fer-nos el pagament al mateix número de compte.

Us posem un exemple perquè es vegi més clar:

Si em vull fer soci i vull treure'm la llicència Majors no habilitada A (la normal d'anar a caminar), hauré de fer un ingrés de 20€ (soci) més 54,30€ (llicència) especificant en el concepte el nom i cognoms.

I si vull optar a un altre tipus de llicència, doncs llavors hauré de fer l'ingrés dels 20€ més l'import que sigui de la modalitat de llicència.

Més abaix teniu les diferents modalitats de llicències amb els seus respectius preus.

Ser sòcia o soci de CABIROLS no implica tenir els riscos d'accident coberts de les seves activitats. CABIROLS és membre de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), això possibilita als socis poder tramitar la tarja federativa amb el nom de CABIROLS, i amb ella tenir l'assegurança mèdica per qualsevol relliscada o caiguda, fins i tot el rescat de muntanya.

Logo Cabirols Historia

llicencia 2023

AVANTATGES 23

Llicències 2023

Federat Cabirols Roses

A partir del 5 de desembre d’aquest any tots els federats i federades de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) podran renovar la seva llicència federativa per al proper any 2023. Aquells que encara no ho són també podran federar-se per a l’any vinent. Com sempre, les llicències seran efectives a partir de l’1 de gener de 2023 i fins al 31 de desembre del mateix any. La tramitació o renovació de la llicència federativa, com ja és habitual, s’haurà de fer a través d’una entitat o club de la FEEC o en el cas d’aquelles persones que es federin per primera vegada, també es podrà fer en línia a través del web de la FEEC. Aquest any la llicència federativa vol ser també un homenatge al Comitè Català de Senders amb un disseny de la il·lustradora Anna Mongay.

Avantatges de federar-se a la FEEC

Ser federa’t de la FEEC té molt avantatges, entre ells, descomptes als refugis de la FEEC, descomptes en més de 400 establiments i serveis, la revista Vèrtex gratuïta a partir de la llicència B, descomptes en cursos d’activitats de muntanya, assegurança mèdica insclosa en les inscripcions de les competicions de la FEEC, assegurança d’accident i responsabilitat civil, cobertura en rescat i assistència sanitària de caràcter urgent, entre molt altres beneficis.

Novetats 2023:

  • Descomptes a Refugis d’Aragó, Navarra, País Basc i Astúries amb targeta FEEC. Els federats de la FEEC no caldrà que habilitin la seva llicència per a tenir descomptes.
  • Consideració d’accident esportiu a afeccions especials, com ara les congelacions, hipotèrmia, hipertèrmia, mal d’alçada o mal “agudo” de muntanya, edema pulmonar i cerebral, ceguera de las neus, etc.
  • Rescat inclòs per accident o aquest si és un risc per a la vida del federat/ada.
  • Incloses les mossegades d’animals, picades d’insectes, caiguda de llamp..
  • Inclosa la bicicleta de muntanya o BTT elèctrica, amb les mateixes limitacions de cobertura que l’any 2022, a la modalitat C.
  • Queda garantida la cobertura per a federats/ades en totes les modalitats a persones amb alguna discapacitat, sense cap mena de discriminació.
  • La meteorologia no considerada com a negligència que pugui anul·lar altres cobertures.
  • Trasllat de l’hospital al domicili: màxim 100 km.
  • Asisstència psicològica per a acompanyants d’un traspassat.
Acord de correspondència mútua de refugis

Com a novetat per a l’any 2023 i gràcies a l’acord de correspondència mútua de refugis al qual es van sumar el passat mes de novembre la Federación Deportes Montaña, Escalada y Senderismo del Principado de Asturias, la Federación Navarra de Deportes de Montaña y Escalada y la Federación Aragonesa de Montañismoels federats i federades de la FEEC també podran gaudir de descomptes en els refugis federatius d’Aragó, Picos de Europa, Euskadi i Navarra. Podeu consultar tant la llista de refugis com les Federacions actualment adherides a l’acord de correspondència a través del web: www.correspondenciarefugios.org.

 

Preus de les diferents modalitats de llicències 2023

Informació - Fes-te Soci

Contacte

628124971

TRUCA'NS

628124971

Contacte