Fes-te soci de Cabirols, Associació Excursionista Roses

Per fer-vos sòcies o socis de Cabirols, Associació Excursionista Roses, heu d'emplenar el següent  formulari.

Un cop l'hagueu omplert, ens haureu de fer un ingrés al compte bancari de La Caixa ES79 2100 0138 8102 0042 7631 de 20 € si sou majors de 18 anys i de 10 € pels menors de 14 anys especificant, a l'hora de fer l'ingrés, nom i cognoms.

Si, a més a més de voler ser sòcia o soci, també us voleu federar, haureu d'escollir el model de llicència que vulgueu segons la vostra modalitat esportiva que realitzeu i fer-nos el pagament al mateix número de compte.

Us posem un exemple perquè es vegi més clar:

1- Si em vull fer soci i vull treure'm la llicència Majors no habilitada A (la normal d'anar a caminar), hauré de fer un ingrés de 20€ (soci) més 50.60€ (llicència) especificant en el concepte el nom i cognoms.

2- I si vull optar a un altre tipus de llicència, doncs llavors hauré de fer l'ingrés dels 20€ més l'import que sigui de la modalitat de llicència.

Més abaix teniu les diferents modalitats de llicències amb els seus respectius preus.

Ser sòcia o soci de CABIROLS no implica tenir els riscos d'accident coberts de les seves activitats. CABIROLS és membre de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), això possibilita als socis poder tramitar la tarja federativa amb el nom de CABIROLS, i amb ella tenir l'assegurança mèdica per qualsevol relliscada o caiguda, fins i tot el rescat de muntanya.

Logo Cabirols Historia

llicencia ferderativa 2021 1 1

Llicències 2021

Federat Cabirols Roses

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) presenta l’inici de la nova temporada de llicències federatives 2021. Ho fa amb l’estrena oficial de la imatge FEEC d’aquest any i deixant enrere la imatge del centenari que s’ha celebrat durant aquest 2020.

Sota el lema “Dibuixa el camí, sent la muntanya” la FEEC inicia un any on esperem començar a recuperar la normalitat i on es vol apostar per la defensa dels valors de la muntanya i la protecció d’aquesta.

La FEEC comença  la nova temporada de llicències per al 2021, aprovades a l’Assemblea General Extraordinària, celebrada telemàticament el passat dissabte 28 de novembre. La llicència federativa per al 2021 començarà a ser vàlida a partir de l’1 de gener, encara que s’hagi expedit abans. Serà a partir del 4 de desembre quan es podran començar a tramitar les noves llicències per al 2020.

Totes aquelles persones interessades en federar-se poden consultar el directori d’entitats i escollir aquella a través de la qual es volen federar.

Novetats en la llicència federativa per al 2021

La llicència federativa presenta poques novetats aquest any. Des de la FEEC s’ha aconseguit mantenir el preu de totes les llicències federatives en un any on ha augmentat de forma significativa el nombre d’expedients oberts a federats.

Pel que fa a la pòlissa de Responsabilitat Civil, s’augmenta el límit assegurat per sinistre d’1.500.000 € a 1.700.000 €  i l’àmbit de cobertura territorial seguirà fixat a tot el món excepte Estats Units i Canadà. Aquesta millora és molt important pels federats que practiquen esport en altres països.

Si tenim en compte la pòlissa d’accidents, es mantenen les modalitats consolidades i s’afegeix la pràctica del Cotxe Esportiu (X-rover).

A més a més es presenten com a novetats importants la cobertura per als federats assistents a cursos organitzats per la FEEC, la repatriació d’objectes personals (equipatge, material de muntanya…) d’un federat mort o ferit greu a la destinació d’origen i la cobertura del trasllat del federat després d’una hospitalització si aquest no té un transport propi per tornar al seu domicili.

La llicència de la FEEC aposta en aquests temps difícils per una cobertura exclusiva laboral per a federats, d’un capital diari de 16 €, amb franquícia de 7 dies i un màxim d’un any, prima anual de 65 € i cobertura en cas d’incapacitat temporal del federat derivada d’un accident cobert per la pòlissa d’accidents de la FEEC.

 

Preus de les diferents modalitats de llicències 2021

Informació - Fes-te Soci

Contacte

610263683

TRUCA'NS

610263683

Contacte