Història de l'associació excursionista Cabirols

La història de l'associació excursionista CABIROLS es remunta al juny de 1999, gràcies a una persona, l'Albert Bohigas i Codima, antic dinamitzador juvenil de Roses, que va agrupar la gent que anònimament, en colla o en solitari practicava algun esport de muntanya.Un cop ens varem conèixer tots i compartir la idea d'associar-se calia triar un nom, no cal dir que es van mencionar noms de tota mena, de relleus geogràfics, fenòmens metereològics... Fins que es va acceptar el nom de CABIROLS.

El cabirol és un cèrvid, molt més petit que un cérvol, amb unes curtes banyes rectes amb petites branques, en aquella època es parlava de reintroduir-lo al Cap de Creus, igual que nosaltres, tornàvem a introduir l'excursionisme a Roses.

La primera sortida va ser el 3 d'octubre del '99, al castell de Bufalaranya de Roses, ens va desbordar la participació, van ser més de 50! Ara ja només queden els més murris.

El programa d'activitats surt trimestralment, segons les nostres possibilitats i nivells, es programen sortides pels socis i amics, són propostes obertes a tothom, amb un mínim de resistència física, amor a la muntanya i a la cultura del país.

Des d'aquí agraïm a tots i totes que sense desig de protagonisme treballen des del voluntariat organitzant les activitats i fan que CABIROLS continuïn caminant, la seva tasca mai serà prou reconeguda ni valorada, gràcies per què ajudeu a que els/les CABIROLS no s'extingeixin!

Image
logocabirolsnegre.png

C/  de l'Avi 3, Roses 17480
cabirols2017@gmail.com
Truca'ns al telf:628 12 49 71

 

Sobre nosaltres

Excursions

© 2015 Your Company. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper

Search